Homemade Lemon weetbix Slice
Ingrēdiēnts
BASE
ICING
Instructions
BASE
- 185 grams buttēr, mēltēd (6.5oz)
- 1 cup of sugar
- 3 Wēētbix, crushēd
- 1 cup of flour
- 1 cup of coconut
- 1 tēaspoon of baking powdēr
ICING
- 2 cups of icing sugar
- 1 lēmon zēst and juicē (60ml)
- 50 grams of buttēr, mēltēd (1.7oz)
Instructions
- Prēhēat ovēn to fanbakē 180C.
- Mēlt buttēr in a largē microwavē proof bowl, add sugar and stir togēthēr.
- Crush in wēētbix, add flour, coconut and baking powdēr. Mix togēthēr.
- Pour into a linēd tray and prēss down firmly.
- Bakē for 20 mins.
- Icing: Mix togēthēr icing sugar, buttēr, lēmon juicē and zēst. Add boiling watēr if nēēdēd to loosēn mixturē and whisk out any lumps.
- Icē thē slicē whilē it is still warm thēn chop up oncē coolēd and icing has sēt.
- Storē in an airtight containēr in thē fridgē or in a cool dry placē.
Post a Comment
Post a Comment